Anders kijken, beter bekeken

Trainingen voor harde werkers die ontspannen succesvol willen zijn

Plan een gesprekDownload mijn e-book

niets veranderen

Alles verandert

Hoe maak je korte metten met stress en tijdgebrek, zonder dat je je hele agenda omgooit of zelfs van baan verandert? Ik laat je zien waar jouw ervaring uit voortkomt, waardoor je bekende situaties met veel meer ontspanning ervaart.

anders kijken

Beter bekeken

Waarom zo je best doen om niet van die aardbodem af te vallen, als blijkt dat de aarde rond is? Wanneer je gaat ontdekken dat niet de omstandigheden maar het denken jouw wereld vormen, ga je de wereld lichter ervaren.

minder malen

Meer maken

Wat als we het drukker hebben met praten over de werkdruk, dan dat we druk zijn met ons werk? Wanneer je jouw zee van gedachten minder gaat geloven, ontstaat er meer ruimte om veel makkelijker dingen voor elkaar te krijgen.

Wie zich niet druk maakt, heeft het nooit meer druk

Wat als je nog meer chaos ervaart in je hoofd, dan je dagelijks ervaart op de werkvloer?

Op een doordeweekse dag rol je van de ene energieslurpende meeting in de ander, tref je in de pauze die lastige collega en wordt je todolist alsmaar langer iedere keer nadat je iets hebt afgevinkt. En toch wil je het ook die dag weer allemaal goed doen, vrees je voor afwijzing, voel je dat je ontspanning nodig hebt terwijl je stiekem blijft streven naar meer succes.

De vraag is of een lege agenda of het zoveelste tooltje daadwerkelijk bijdragen aan meer rust in je donder. Want waarom hebben al die eerder geleerde methodes en afgevinkte todo’s jouw werkende leven tot nu toe niet voor altijd makkelijker gemaakt?

“Al na de eerste sessie ervaarde ik minder stress en spanning. Zelfs op de tennisbaan!”

– nicole

Nog meer tijdrovende technieken en tools leiden tot nog meer stress en werkdruk. Sterker nog… Het is een misverstand dat iets of iemand van buitenaf jou werkelijk ontspannen kan maken. Hoe echt dat ook lijkt van wel.

De oplossing is moeilijker als je denkt, maar makkelijker dan je denkt. Daarom vraag ik je niet om iets te veranderen, ook niet om meer na te denken. Wel nodig ik je in mijn trainingen uit om eens anders te kijken naar jouw ervaring.

Klaar voor de kortste route naar ontspannen succes?

van slapeloze nachten naar droomleven

Ik zag het pas toen ik het doorhad

‘Hoe krijg ik in hemelsnaam mijn medewerkers gemotiveerd!?’ Het was 2008. Als leidinggevende van 44 medewerkers beleefde ik slapeloze nachten over het twijfelen aan mijn leiderschapskwaliteiten en het enthousiasmeren van iedereen op de werkvloer.

‘Hoe houd ik mezelf staande in deze golf van succes?’ Inmiddels was het 2013. Als startende ondernemer had ik een vliegende start. Ik was in de late uurtjes óf nog aan het werk óf lag te malen in mijn bed hoe ik het succes kon vasthouden.

Na inmiddels duizenden mensen te hebben getraind, eindeloos methodes te hebben geprobeerd en ‘ingevlogen’ te zijn voor het binnenhalen van o.a. Schiphol, Erasmus en NS viel voor mij het kwartje. Slapeloze nachten kun je hebben in tijden van voor- én tegenspoed. Zelfs het grote succes speelde mij niet vrij van stress en geploeter.

Net zoals ik zelf dacht – denken veel harde werkers dat aan de bovenkant van de succesladder een pot met ontspanning en geluk te vinden is. Maar wat als blijkt dat voldoening en ontspanning niets te maken hebben met de omstandigheden?

Toen ik na eindeloos zoeken in 2018 ‘de 3 principes’ leerde kennen, leek alles in mij te veranderen, zonder dat ik iets had veranderd. Ik ontdekte iets dat voorbij alle eerder geprobeerde methodes ging. Waardoor ik nu veel lekkerder slaap en het succes ervaar waar ik altijd van droomde.

“Dit was echt een fijne ontspannen manier om kennis te maken met de 3 principes. Dit smaakt naar meer!”

– denise

gratis e-book: de 3 principes

Ervaar meer ontspanning in je werk zonder meer inspanning

Wat als meer ontspanning in je harde werken mogelijk is, zonder dat je daarvoor weer een nieuwe methode hoeft aan te leren?

In dit e-book ontdek je hoe inzicht in de werking van de 3 principes voor eens en voor altijd leiden tot minder geploeter en meer plezier. En ja, je las het goed. Je hoeft niets te veranderen. Alleen al het inzicht in deze principes zorgt voor een andere ervaring.

Recente blog artikelen

Geldproblemen versus geldzorgen

Geldproblemen versus geldzorgen

Stemmetjes over geldHerken je ook dat stemmetje in je hoofd over geld? Bijvoorbeeld als je twijfelt over je baan, als je een onverwachte financiële tegenvaller hebt of als jij je afvraagt of je nog wel voldoende buffer op de bankrekening hebt voor het geval...

Lees meer
Zien wanneer je gezien wil worden

Zien wanneer je gezien wil worden

Jij hebt vast ook weleens een mindere dag op je werk. Je bent bijvoorbeeld moe, chagrijnig of geïrriteerd. Dat zijn van die dagen dat je een opmerking van je baas even niet kan hebben. Misschien ervaar je het zelfs wel als negatieve kritiek. Het verliezen...

Lees meer
Slapeloze nachten

Slapeloze nachten

Het is 3 uur ‘s nachts en je wordt ineens wakker. Je draait je om en probeert weer in slaap te vallen. Maar je begint te malen. En dus draai je je weer om naar de andere kant. En vervolgens blijf je maar aan de werkdag van morgen denken… The Opposites...

Lees meer

CONTACTGEGEVENS

contact@natasjahoogenboom.nl
06 - 41 45 23 43

Dr. Struijckenstraat 165
4812 BC Breda