3 principes

Vraag hier het e-book over de 3 principes aan

Je bent een slimme hardwerkende professional, manager of ondernemer en hebt net iets te vaak last van stress of ander gedoe op het werk. Bijvoorbeeld: je vindt het lastig om je grenzen aan te geven, je ergert je snel aan een collega, je ligt ‘s nachts wakker omdat je nog tig mailtjes moet beantwoorden en stiekem ben je regelmatig bang voor afwijzing.

Je hebt al van alles geprobeerd om de stress te managen, maar het werkt telkens maar tijdelijk of eventjes. Daar ben je wel klaar mee. Je wilt niet weer de zoveelste tool of techniek leren voor een ontspannen ervaring op je werk of in je leven.

Wat zijn de 3 principes?

In mijn trainingen en coaching gebruik ik ‘de 3 principes’ van Sydney Banks. Ook wel bekend als The Three Principles. Dat je dat niet meteen kent, snap ik. Het is namelijk ook geen methode of manier van werken. De principes schrijven namelijk niets voor, ze leggen alleen maar onze menselijke ervaring uit. Heel kort gezegd: het gaat onder andere over je gedachten, al dat gedenk en hoe je die beleeft. En bovenal wie jij nou daadwerkelijk bent.

In dit gratis e-book lees je:

  • Wat ‘de 3 principes’ zijn én wat ze niet zijn.
  • Wat er bedoeld wordt met van binnen naar buiten.
  • Waarom de oplossing makkelijker is dan je denkt, maar moeilijker als je denkt.

Mensen die zich verdiepen in de 3 principes ervaren het leven een stuk lichter, zonder dat ze daarvoor grote veranderingen hebben doorgevoerd. Er werd alleen iets gezien.

Wat zijn de 3 principes

“Wat een fijn e-book! Ik had ooit al vaag eens over de 3 principes gehoord. Maar ik had nog nooit zo’n heldere uitleg gelezen wat de 3 principes nou eigenlijk zijn. Het e-book ziet er bovendien ook prachtig uit.”

– Irene

Benieuwd naar de 3 principes voor ontspannen werken?

Laat hier je voornaam en e-mailadres en je ontvangt meteen het e-book in je beeldscherm én in je mailbox. Ook ontvang je mijn maandelijkse nieuwsbrief met inspiratie en inzichten voor ontspannen werken en leven. Wil je die niet ontvangen? Je kunt je uiteraard onder iedere nieuwsbrief uitschrijven.

Na je aanvraag ontvang je het e-book direct in je mailbox. Niet ontvangen? Check dan even je spam folder en voeg meteen mijn e-mailadres toe aan je ‘veilige lijst’.

CONTACTGEGEVENS

contact@natasjahoogenboom.nl
06 - 41 45 23 43

Dr. Struijckenstraat 165
4812 BC Breda