Zakelijke mentoring

voor ondernemers en ondernemende professionals
die behoefte hebben aan een frisse kijk op hun werkervaring

Je hebt behoefte aan een goed gesprek. Omdat je ergens onzeker over bent en je daar last van hebt. Of je hebt een droom, een verlangen of een idee, maar je weet niet zo goed hoe nu verder. Je overweegt daarom een business coach, maar je zit eigenlijk niet te wachten op allerlei goedbedoelde adviezen of tools. Of je hebt al eerder een coachingstraject gevolgd, maar dat hielp slechts tijdelijk. Je zoekt eigenlijk iets anders. Iets fundamentelers en minder ingewikkeld.

mentoring Natasja Hoogenboom

voor Een frisse blik

Geen meedenken of omdenken, maar juist ontde(n)kken

Ik ga graag met je in gesprek. Eenmalig of zo vaak als jij dat wilt. Verwacht niet iemand die gaat zitten wroeten in je verleden of jouw probleem of pijn gaat analyseren. Er worden ook geen gesprekstechnieken of methodes op je losgelaten. Daarom noem ik mijzelf eerder een zakelijke mentor dan een business coach.

Tijdens gesprekken verwijs ik wel naar het samenspel van de 3 principes. Die 3 principes schrijven jou echter niets voor. Ze laten je alleen wel zien dat je in een denkwereld leeft en wie (of misschien wel beter gezegd: wat) je ten diepste bent. Ik herinner je graag weer aan jouw innerlijke wijsheid.

“Natasja is een warm, energiek en lekker duidelijk mens.”

– angelique

Voor een goed gesprek over bijvoorbeeld:

ongemak

5

Spreekangst

5

Faalangst

5

Sociale angsten

onzekerheid

5

Gebrek aan zelfvertrouwen

5

Controledrang

5

Zorgen over de toekomst

onrust

5

Stress

5

Vol hoofd

5

Piekeren

ondernemen

5

Een bedrijf starten

5

Succesvol ondernemen

5

Hoofd boven water houden

ontwikkeling

5

Loopbaan

5

Leiderschap

5

Teambuilding

over het leven

5

Levenslust

5

Plezier

5

Energie

Online of live

We gaan ontspannen met elkaar in gesprek

Dat kan online of live in Breda. Je hoeft de deur dus niet uit. Als je kiest voor online, dan ontvang je van mij vooraf een zoom-link. Het enige wat jij nodig hebt, is een rustige ruimte (met een goede internetverbinding) waar je ongestoord en ontspannen een gesprek met mij kunt voeren. Wat ook helpt is de bereidheid en nieuwsgierigheid om eens totaal anders naar jouw ervaringen te kijken.

Wil je toch liever live? Je bent dan van harte welkom op mijn fijne kantoor in Breda, dat gevestigd is in een yogaschool. De locatie nodigt meteen al uit om te vertragen. En wil jij graag een combinatie van een gesprek met een yogales? Dan rol ik graag een matje voor je uit. Liever het bos in voor een wandeling? Dat kan ook. Wat jij het meest ontspannen vindt. Want ontspanning en nieuwsgierigheid dragen bij aan sneller zien waar je naar op zoek was.

mentoring Natasja
Mentoring

kennismaken

Het eerste gesprek is altijd gratis

Ik kan me voorstellen dat je eerst graag kennis met mij wilt maken. Daarom is het eerste gesprek altijd gratis. Ook als wij elkaar al kennen en je gewoon benieuwd bent naar de 3 principes of ergens onzeker over bent op je werk of in je onderneming. Daarna zien we wel wat er gebeurt. Dat ontvouwt zich als vanzelf.

Dus wil jij bijvoorbeeld:

N

in een korte periode regelmatig een kort gesprek voor jouzelf of voor meerdere mensen in jouw bedrijf?

N

een gesprek combineren met een yogales?

N

een VIP-dag om je een hele dag je onder te dompelen in de 3 principes?

N

in contact blijven na een dagretreat of een ander programma?

N

iets anders voor jou of jouw bedrijf?

Is dit de mentor die jij zoekt?

Natasja Hoogenboom

Sinds 2012 ben ik zelfstandig trainer en ondernemer.  Ik weet dus hoe het is om een bedrijf te starten (na jarenlang in loondienst in hogere managementfuncties), eindverantwoordelijk te zijn voor de omzet, fatale deadlines te moeten behalen, voor groepen te staan en hoe je je hoofd boven water houdt in lastige tijden. En… wat voor onzekerheden, angsten en stress dit mee kan geven. Zelfs als yogadocent! Want dat is wat ik mijzelf ook mag noemen, aangezien ik al 10 jaar wekelijks yogales geef.

Sinds 2019 ben ik gecertificeerd Three Principles Facilitator. Een coachopleiding van een jaar, die ik in eerste instantie alleen voor mijzelf deed in mijn zoektocht naar ontspannen en toch succesvol werken. Maar steeds meer mensen vroegen mij als een soort mentor om mee te sparren. Dat ontvouwde zich als vanzelf. En dat is precies hoe ik graag in leven sta: een-voudig ont-vouwen. 

FRIS               FUNDAMENTEEL              FUN

FRIS

FUNDAMENTEEL

FUN

CONTACTGEGEVENS

contact@natasjahoogenboom.nl
06 - 41 45 23 43

Dr. Struijckenstraat 165
4812 BC Breda