Online Introductieprogramma

Voor als je ontspannen wilt werken

Je hebt het druk met je werk en ervaart stress. Je stoeit met tijd, lange to-do lijsten en een hoge zelf neergelegde lat. Mensen om je heen werken maar niet mee op de manier die jij graag zou willen. Zien ze eigenlijk wel wat jij allemaal doet? Soms twijfel je of dit werk wel echt bij je past. Maar wat zou je anders kunnen? Dit zijn zomaar wat voorbeelden van twijfels, zorgen en angsten die jij wellicht ook herkent. Je wilt ergens vanaf of je streeft naar iets anders. Stop met ploeteren. Het kan echt makkelijker!

Wat ga je leren?

Een programma voor een andere kijk

In dit Introductieprogramma Ontspannen Werken laat ik je graag zien dat het anders kan. Zonder inspanning zelfs. Het is simpeler dan dat je denkt. Dit programma is dan ook mogelijk heel anders dan dat jij gewend bent. We gaan in 3 online sessies mijmeren over ontspannen werken met de 3 principes als uitgangspunt. Ik noem het mijmeren, omdat je niets gaat leren. Je leest het goed: níets. Niks dus. Wel zo ontspannen, toch?

“Al na de eerste sessie ervaarde ik minder stress en spanning. Zelfs op de tennisbaan!”

– nicole

Dit programma is dan ook niet geschikt voor jou als je op zoek bent naar een nieuwe methode, techniek of stappenplan. Of als je tips wilt horen of trucjes wilt leren. Het enige wat je nodig hebt is een vorm van nieuwsgierigheid. De bereidheid om eens op een andere manier naar jouw ervaring (bijvoorbeeld van stress, onrust en onzekerheid) te kijken.

wat ga je ervaren?

Je maakt kennis met de 3 principes

Tijdens dit programma gebruik ik de 3 principes (beter bekend als The Three Principles van Sydney Banks) als uitgangspunt. Deze principes leggen uit hoe het menselijk systeem werkt. Hoe ervaringen (bijvoorbeeld van onrust, ongemak en onzekerheid) gecreëerd worden en wat jouw ware natuur is.

3 live sessies

3 video’s

3 principes

1 bonus:
een mentorgesprek

Voor wie is dit programma?

Voor iedereen die weleens stress, onrust of onzekerheid ervaart en graag eens op een andere manier naar die ervaring wil kijken. Deelnemers hebben vaak al van alles geprobeerd op het gebied van mindset, psychologie of spiritualiteit, maar blijven ervaringen houden die ze toch graag anders zien.
5

Als je regelmatig ’s nachts wakker ligt.

5

Als je last hebt van stress op je werk.

5

Als je moeite hebt met veranderingen.

5

Als targets als een zwaard van Damocles boven je hoofd hangen.

5

Als je luchtiger en makkelijker in het leven wilt staan.

Praktische informatie

De 3 online sessies vinden wekelijks op 3 vrijdagochtenden plaats en duren ongeveer 1,5 uur. De sessies worden opgenomen, zodat je ze later nog eens kunt bekijken. Tussendoor krijg je ook een video voor verdere verdieping.

Data

Tijden

Locatie

Aantal deelnemers

Prijs

Nieuwe data worden binnenkort bekendgemaakt

09.30 tot 11.00 uur
Online via Zoom
maximaal 20 mensen

€ 99,- exclusief btw

Data

Nieuwe data worden binnenkort bekend gemaakt

Tijden

09.30 tot 11.00 uur

Locatie

Online via Zoom

Aantal deelnemers

maximaal 20 mensen

Pilotprijs

€ 99,- exclusief btw

dit zijn de mogelijke bijwerkingen

N

Makkelijker leven en werken

N

Een helder hoofd

N

Minder stress

N

Meer tijd

N

Dat er niets verandert en toch vanalles anders lijkt

Dit is de facilitator

Ondanks yoga en meditatie bleef ik als ondernemer en trainer gejaagd en continu zoekend naar succes én ontspanning. Er leek altijd een stemmetje van onzekerheid te zijn die mij vertelde dat het beter kon of moest. Totdat ik door de 3 principes zag hoe mijn ervaringen (zoals mijn onzekerheid en al die onrust in mijn hoofd) tot stand komen en wat mijn, maar ook jouw, ware natuur is. Met als spontane bijwerking de gezochte rust, ontspanning én helderheid. Verder zoeken was ineens zinloos. Want toen ik eenmaal in die richting keek, kon ik niet meer terug. Ik laat jou ‘vanuit liefde’ graag meekijken in die richting waar helderheid, ruimte en ontspanning altijd bestaan. Alsof we samen kijken naar die oneindige zuivere blauwe lucht achter, boven of voorbij de wolken.

“Dit was echt een fijne ontspannen manier om kennis te maken met de 3 principes. Dit smaakt naar meer!”

– denise

RUST               RUIMTE              RUISLOOS

RUST

RUIMTE

RUISLOOS