Methodeloze training

voor slimme professionals, managers en ondernemers

Soms voelt je werk als een enorme strijd of een continu streven naar meer of nog beter. Zoekende naar meer tijd, langere uren slaap, een dikkere portemonnee, een betere baan of de beste versie van jezelf. En telkens als je het hebt bereikt, werkt het maar tijdelijk of ren je alweer keihard door naar de volgende mijlpaal. Dat geploeter ben je nu wel een beetje beu. Je verlangt naar inspirerend en intuïtief werken én bovenal gewoon lekker in je vel zitten. Ontspanning in je harde werken is mogelijk, zonder dat je daarvoor een nieuwe methode hoeft aan te leren. Je hoeft alleen maar iets te zien. Ik wijs je graag de juiste richting op in deze blended training voor harde werkers die geluk willen vanuit meer gemak.

Training werkgeluk natasja

Wat ga je (af)leren?

Alles verandert zonder te veranderen

Tijdens dit programma verdiep jij je in een nieuw paradigma, namelijk de 3 principes (beter bekend als The Three Principles van Sydney Banks). In de USA, UK en Scandinavië maken deze principes al vaker onderdeel uit van zakelijke trainingen. De 3 principes leggen uit hoe het menselijk systeem werkt. Hoe ervaringen (bijvoorbeeld van onrust, ongemak en onzekerheid) gecreëerd worden en wat jouw ware natuur is. Deze principes schrijven dus niets voor en zijn ook geen stappen of strategie. Deze training is dan ook mogelijk anders dan dat je gewend bent.

“Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.”

– albert einstein

In groepssessies (op locatie én online) ontdek je via gesprekken, voorbeelden, filmpjes en oefeningen hoe jouw werkervaring ontstaat en waar datgene wat je zoekt altijd te vinden is. Dat is dichterbij dan je denkt. Sterker nog, je hoeft er niets voor te doen. Alleen iets te zien. Denk je nu dit lijkt mij wel wat?  

werkgeluk training

wat ga je ervaren?

De 3 principes voor werkgeluk

We starten deze training met een kick-off van 2 dagen in Breda. Uiteraard zorg ik voor de locatie en een lekkere lunch. De derde trainingsdag – ongeveer een maand later – sluiten we af met een borrel.  Tussendoor krijg je ook nog 3 online verdiepingssessies van een uur én een mentorgesprek. Het programma bestaat dus uit:

3 groepssessies op locatie

3 online verdiepingssessies 

1 individueel mentorgesprek

dit komt in deze training aan bod

Wat zijn de 3 principes en wat heb ik daaraan op mijn werk?

Onze denkwereld

De energiebron die werkt voor iedereen

Leiderschap van binnenuit

Dat wat opkomt in het moment

Voor wie is dit programma?

Dit programma is voor iedereen die weleens ongemak, onrust of onzekerheid ervaart en graag op een andere manier naar die ervaring(en) wil kijken. Deelnemers hebben vaak al van alles geprobeerd op het gebied van mindset, psychologie of spiritualiteit, maar blijven ervaringen houden die ze toch graag anders zien.
5

Als je regelmatig last hebt van werkstress en hoge werkdruk.

5

Als targets als een zwaard van Damocles boven je hoofd hangen.

5

Als je moeitelozer en makkelijker wilt samenwerken.

5

Als je moeite hebt met veranderingen.

5

Als je zoekt naar duurzaam werkgeluk en werkplezier.

wat maakt dit programma anders?

Een methodeloos programma

Je hoeft in deze training niet aan de bak of aan de slag met het leren van tips, tools en technieken. Je maakt ook geen actieplan dat na afloop hoogstwaarschijnlijk toch weer ligt te verstoffen op een plank. Je hebt al genoeg aan je hoofd. Een ander of ‘iets’ van buitenaf kan bovendien niet voor jouw werkgeluk zorgen.

Traditionele trainingen voor werkgeluk of werkstress focussen vaak op gedrag, werkprocessen of positieve mindset. In deze training kijken we hier voorbij (of je zou ook kunnen zeggen ervoor). Je ontdekt de enige energiebron waar welbevinden en innerlijke wijsheid altijd en voor iedereen te vinden is. Daarvoor gaan we niet nog verder vooruithollen, maar juist even stilstaan.

Het mag en kan echt eenvoudiger dan je denkt. Mensen die zich verdiepten in de 3 principes ervaren allemaal meer ontspanning, rust en helderheid; het fundament voor meer werkplezier en werkgeluk.

Praktische informatie

Data

  • 9 & 10 september en 7 oktober
  • 11 & 12 november en 9 december

De 3 online sessies en het mentorgesprek worden in overleg gepland. De online sessies worden ook opgenomen. Het mentorgesprek vindt plaats in Breda of online.

Tijden

09.30 tot 16.00 uur

Locatie

Breda

Aantal deelnemers

Maximaal 12 deelnemers

Prijs

€ 995,- exclusief btw
Een 2e deelnemer van dezelfde organisatie op dezelfde factuur krijgt 25% korting

dit zijn de mogelijke bijwerkingen

N

Meer werkplezier en betrokkenheid

N

Meer rust, ontspanning en helderheid

N

Minder angst en onzekerheid

N

Betere communicatie en samenwerking

N

Meer succes en hogere productiviteit

Dit is de trainer

Natasja Hoogenboom
Ondanks yoga en meditatie bleef ik als ondernemer en trainer gejaagd en continu zoekend naar succes én ontspanning. Er leek altijd een stemmetje van onzekerheid te zijn die mij vertelde dat het beter kon of moest. Totdat ik door de 3 principes zag hoe mijn ervaringen (zoals mijn onzekerheid en al die onrust in mijn hoofd) tot stand komen en wat mijn, tegelijk ook jouw, ware natuur is. Met als spontane bijwerking de gezochte rust, ontspanning én helderheid. Verder zoeken was en is dan ook niet meer nodig.

Natasja trainde in de afgelopen 10 jaar duizenden medewerkers bij vooral dienstverlenende organisaties zoals Asito, Driessen HRM, Ordina, Team Sportservice en VluchtelingenWerk. Voordat zij zelfstandig ondernemer werd, gaf zij als regiomanager en salesmanager leiding in de uitzendbranche. Hierdoor weet zij als geen ander hoe lastig het is om medewerkers gemotiveerd te houden. Natasja is sinds 2019 gecertificeerd 3P Facilitator en geregistreerd trainer/coach bij de 3PGC (Three Principles Global Community).

“Natasja heeft ons op een afwisselende, energieke en toch ontspannen wijze vele stappen verder geholpen.
De sessies vlogen om. Ik kan niet wachten tot de volgende.”

– patricia

Deze dag is ook mogelijk voor jouw organisatie

Wil je deze training voor jouw team, zodat jullie relaxt resultaten behalen? Wellicht omdat je al bekend bent met de 3 principes of non-dualiteit en je jouw collega’s daar ook kennis mee wilt laten maken. Of omdat jullie al zoveel methodes hebben geprobeerd en nu echt fundamentele verandering willen.

Deze training verzorgt Natasja ook voor bedrijven. De inhoud van het programma en locatie wordt dan afgestemd op jullie behoefte. Andere klanten hadden bijvoorbeeld behoefte aan een training op het gebied van zelfvertrouwen, leiderschap, samenwerking, communicatie, intuïtief werken, werkgeluk of werkplezier. De gemene deler is dat we ‘de 3 principes’ altijd als uitgangspunt gebruiken. Want wie anders kijkt, heeft het beter bekeken. Gun jij jouw team ook meer succes met minder stress?

WERKGELUK         WERKBELEVING       WERKPLEZIER

WERKGELUK

WERKBELEVING

WERKPLEZIER

CONTACTGEGEVENS

contact@natasjahoogenboom.nl
06 - 41 45 23 43

Dr. Struijckenstraat 165
4812 BC Breda