Gratis inspiratiesessie

VOOR EEN ANDERE KIJK

Wat als meer ontspanning in je harde werken mogelijk is, zonder dat je daarvoor weer een nieuwe methode hoeft aan te leren? Want waarom hebben al die eerder geleerde methodes jouw werkende leven tot nu toe niet voor altijd makkelijker gemaakt? Sterker nog, ik geloof erin dat nog meer tijdrovende technieken en tools alleen maar leiden tot nog meer stress en werkdruk.

Het kan eenvoudiger. De oplossing is alleen moeilijker als je denkt, maar makkelijker dan je denkt. Daarom nodig ik je in deze inspiratiesessie uit om eens anders te kijken naar jouw ervaring. Deze sessie is gratis, vindt online (via Zoom) plaats en duurt een uur. In iedere sessie staat een herkenbaar thema voor harde werkers centraal. En voor het geval je nu denkt: “O nee, dit is vast weer zo’n verkoop webinar…” Je krijgt géén aanbod. Ook geen sterk succesverhaal of een geweldig geheim trouwens.

Zin in een frisse kijk? Het enige wat je hoeft te doen is hieronder aangeven wanneer je wilt meedoen en jouw gegevens invullen. Je ontvangt dan automatisch een bevestiging met de link naar de online sessie in je mailbox.

De gratis inspiratiesessies vinden plaats op:
– vrijdagochtend 3 november 09:30 uur
– woensdagavond 6 december 19:30 uur
– vrijdagochtend 12 januari 09:30 uur

“Het inzicht dat Natasja je geeft, in jezelf – hoe het systeem werkt, is goud waard.”

– WENDY

Aanmelden

CONTACTGEGEVENS

contact@natasjahoogenboom.nl
06 - 41 45 23 43

Dr. Struijckenstraat 165
4812 BC Breda