Dagretreat

Voor als je behoefte hebt aan
ontspanning zonder inspanning

Een ontspannen leven. Wie wil dat nou niet? En dat is soms best een uitdaging, nietwaar? Het combineren van een baan of het ondernemerschap met een gezin, het huishouden, je liefdesleven, sociale contacten, sport en misschien zelfs ouders om voor te zorgen. Van het in de lucht houden van alle ballen word je regelmatig onrustig, ongemakkelijk of zelfs onzeker. Ervaringen die je eigenlijk liever anders zou willen zien. Hoe lekker is dan een ontspannen dagje voor jezelf met een vleugje yoga en mijmeren met gelijkgestemden over waar ontspanning altijd te vinden is zónder inspanning.

Wat ga je ervaren?

De ingrediënten van deze dag

We starten de dag met een heerlijke yogales (met een tikkeltje yang en vooral yin). De les is geschikt voor beginnende en ervaren yogi’s. Daarna gaan we met elkaar mijmeren over ontspanning zonder inspanning. Ik noem het mijmeren, omdat je niets gaat leren en ook geen tips krijgt. Je leest het goed: níets. Niks dus.

“Het was een heerlijke genietdag met mooie mensen en fijne gesprekken.”

– eveline

Deze dag is dan ook niet geschikt voor jou als je op zoek bent naar een nieuwe methode, techniek of stappenplan om ontspannen te leren leven. Het kan en mag echt makkelijker en vooral fundamenteler. Het enige wat je nodig hebt is een vorm van nieuwsgierigheid. De bereidheid om eens op een andere manier naar jouw onrust, ongemak of onzekerheden te kijken.

wat ga je ontdekken?

Maak kennis met de 3 principes

Tijdens deze dag gebruik ik de 3 principes (beter bekend als The Three Principles van Sydney Banks) als uitgangspunt. Deze principes leggen uit hoe het menselijk systeem werkt. Hoe ervaringen (bijvoorbeeld van onrust, ongemak en onzekerheid) gecreëerd worden en hoe die ervaringen ook gemakkelijk anders kunnen zijn.

ontspannen zonder inspanning

onderdompelen in de 3 principes

vegetarische lunch

vleugje
yoga

goed gesprek met gelijkgestemden

Praktische informatie

Data

Tijden

Locatie

Kosten

Verzorging

Bonus

  • Vrijdag 27 oktober 2023 (Breda)
  • Zondag 5 november 2023 (Breda)

10 tot 16.00 uur. Inloop vanaf 09.30 uur

Yogasite, Breda of Villa Vennendal, Nunspeet

€ 99,- exclusief btw

Koffie, thee, versnaperingen en een (vegetarische) soep met brood
Een mentorgesprek van 1 uur (online of in Breda)

Data

  • Vrijdag 27 oktober 2023 (Breda)
  • Zondag 5 november 2023 (Breda)

Tijden

10 tot 16.00 uur. Inloop vanaf 09.30 uur

Locatie

Yogasite, Breda of Villa Vennendal, Nunspeet

Kosten

€ 99,- exclusief btw

Verzorging

Koffie, thee, versnaperingen en een (vegetarische) soep met brood

Bonus

Een mentorgesprek van 1 uur (online of in Breda)

mogelijke bijwerkingen na inzichten in de 3 principes

N

Relaxter leven en werken

N

Een rustig hoofd

N

Minder stress

N

Meer tijd

N

Niets en toch lijkt alles anders

Dit is de facilitator en yogadocente

Ondanks yoga en meditatie bleef ik als ondernemer, tendertrainer en yogadocent gejaagd en continu zoekend naar succes én ontspanning. Er leek altijd een stemmetje van onzekerheid te zijn die mij vertelde dat het beter kon of moest. Totdat ik door de 3 principes zag hoe al mijn ervaringen tot stand komen en wat mijn, maar ook jouw, ware natuur is. Met als spontane bijwerking de gezochte rust, ontspanning én helderheid. Verder zoeken was ineens zinloos. Want toen ik eenmaal in die richting keek, kon ik niet meer terug. Ik laat jou ‘vanuit liefde’ graag meekijken in die richting waar helderheid, ruimte en ontspanning altijd bestaan. Alsof we samen kijken naar die oneindige zuivere blauwe lucht achter, boven of voorbij de wolken. Dan doen we deze dag op én naast de yogamat.

“Het was superfijn! Een heerlijke dag met mooie inzichten. Zelfs een week verder ervaar ik nu nog steeds rust in mijn hoofd.”

– mary

Deze dag is ook mogelijk voor jouw organisatie

Zoek je een fijne dag voor jouw team anders dan anders? Wellicht omdat je al bekend bent met de 3 principes en jouw collega’s daar ook kennis mee wilt laten maken. Of omdat je juist eens een uitje in het kader van vitaliteit of werkgeluk wil verzorgen, maar dan zonder tools, technieken en tips. Die krijgen jullie medewerkers immers al genoeg.

De dagretreat Ontspanning zonder Inspanning verzorgt Natasja ook voor bedrijven. Deze dag vindt plaats bij Yogasite in Breda, waar we een eigen ruimte (inclusief yogamatjes en andere benodigde materialen) tot onze beschikking hebben. Ook de (vegetarische) lunch wordt hier verzorgd.

verbinding        vertrouwen       vitaliteit

verbinding

vertrouwen

vitaliteit

CONTACTGEGEVENS

contact@natasjahoogenboom.nl
06 - 41 45 23 43

Dr. Struijckenstraat 165
4812 BC Breda